Luxurious **** Almhaus Müller

Luxurious 3 bedroom Almhaus for a stay with a max of 10 adults. Non smoking and pets are not allowed.

Enjoy the summer in Austria

Zomer in Oostenrijk, Oostenrijk dat ingeklemd ligt tussen Italie, Duitsland, Slovenië, Zwitserland, Hongarije en Tjechie, is een populair vakantieland. Tijdens de zomer in Oostenrijk is dan ook veel te zien en te beleven. De grote tegenstellingen, de afwisselende landschappen en de grote culturele rijkdom zorgen ervoor dat een zomervaknatie Oostenrijk zeer de moeite waard is. In totaal is Oostenrijk twee keer zo groot als Nederland.

Zomer in Oostenrijk is een ware belevenis!

Voor de natuurliefhebber zijn er de prachtige ruige bergen. Oostenrijk telt meer dan 800 bergen die hoger zijn dan 3000 meter en bijna 1000 gletschers. De hoogste bergen liggen in Tirol, in de omgeving van Salzburg, in Vorarlberg en in Karintie. Naast de prachtige bergen zijn er ook prachtige meren.
Zomer in Oostenrijk wil zeggen, weiden vol bloemen, kleine orchideeen, edelweiss, bergbeekjes, watervallen en tal van wijnranken. Welk gedeelte u ook bezoek, u zult ongetwijfeld genieten van al deze prachtige natuurverschijnselen.

Luxe en comfort voor een mooie zomer in Oostenrijk

In een van de natuurgebieden ligt Silberleiten een typisch Oostenrijks dorp. In dit rustige dorpje vindt u onze luxe woning. Het Almhaus Müller een van alle luxe en comfort voorziene woning voor een mooie zomer in Oostenrijk. Het ligt op loopafstand van de liften, loipe en skischool midden in de Zillertal arena. Vanaf het terras kunt u genieten van de zon en een fantastisch panoramablik over het dal.

Wilt u meer informatie over een zomervakantie Oostenrijk en ons luxe Almhaus Müller voor een mooie zomer lees dan verder op onze homepage of neem eventjes contact met ons op.

binking in the moutains - biking in Austria - winter in Austria -  summer in Austria - snow Austria - summer holidays in Austria -wintersport in Austria - skiing in the Zillertal - wintersport Zillertal - hiking in Austria - swimming in mountainlakes - Krimmler waterfalls - wintersport in Austria- langlaufen Zillertal - luxus housing Silberleiten - holiday area Zillertal - 10 hours drinving and wintersporting - holiday house zillertal - chalet zillertal - skiing area zillertal  - holiday houses zillertal